08/23/17 08:37:am

We zijn trots op de kandidaten

Je woont in Amsterdam, staat ingeschreven bij WSP of UWV en wil graag een opleiding volgen tot Verzorgende IG, maar durf de stap niet te zetten. We helpen je hierin.

Samen met WSP en UWV zijn we nu kandidaten aan het werven voor het zij-instroomtraject bij Zorggroep Amsterdam Oost (ouderenzorg) en Nieuw Amstelrade (gehandicapte zorg). Begin oktober starten we weer met een voortraject van vier maanden waarin je kennis maakt met de zorg. Je wordt in deze periode voorbereid op de start van de BBL-opleiding tot Verzorgende niveau 3. Je wordt toegelaten na een positieve afronding van het voortraject en het behalen van de entree toets (rekenen en taal) voor de opleiding. Binnen drie jaar kan je het diploma; Verzorgende IG op je CV bijschrijven!

We hebben plek voor 20 zij-instromers.

Interesse?

Voorwaarden om deel te nemen zijn:

  • Je bent klant van WSP of UWV
  • Je woont in Amsterdam
  • en heb een redelijke beheersing van de Nederlandse taal, zowel spreken als schrijven en een redelijke beheersing van rekenvaardigheden.
  • En een goede motivatie voor de keuze om in de zorg te willen werken.

  • Meld je bij je klantmanager aan!

    Op 7 september om 14:00 vindt weer een voorlichtingsbijeenkomst plaats bij WSP op Jan van Galenstraat 323, 1056 CH Amsterdam. Dan komen we meer vertellen over werken en leren in de zorg.