Wij halen het beste uit uw organisatie…

Werkgevers

Vergrijzing. Een toenemende zorgvraag. Stijgende werkdruk. U wilt nu en in de toekomst goede zorg en begeleiding bieden en tegelijk uw medewerkers gezond en gemotiveerd houden. Hoe doe je dat?

Nieuwzorg kan u daarbij helpen. Met een praktische aanpak en passende tools voor werving en selectie, training-op-maat, coaching en begeleiding. We richten ons op de talenten en ontwikkeling van uw zorgprofessionals nu. Daarnaast selecteren en begeleiden we uw medewerkers van morgen en stomen ze klaar voor een leerwerkplek in uw organisatie en het volgen van een beroepsbegeleidende leerweg (BBL-opleiding).

Dankzij onze praktijkervaring in zorg en welzijn weten we wat er speelt en kunnen we meedenken over wat uw organisatie nodig heeft.

Nieuwzorg is een slagvaardige samenwerkingspartner. Hun netwerk, expertise en betrokkenheid bij de klant en de kandidaten is van onschatbare waarde voor het slagen van het project. Ze maken het verschil voor zowel werkzoekenden als werkgevers in een krappe arbeidsmarkt!”
Pauline Hoogerwerf-Staats, projectleider Arbeidsmarkt en Onderwijs, Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Nieuwzorg te bieden heeft.

Neem contact met ons op